Locatie en projectleider gevonden!

Door Michiel1972 met data van het CBS.

Ieder mens heeft zo zijn kwaliteiten en daar moet je het bij houden. Vanuit De Ontaarde Boom ben ik samen komen te werken met Joost Splinter, een ervaren projectleider in de culturele sector. Dat is ons beiden goed bevallen en daarom gaan we nu samen deze nieuwe uitdaging aan. Ik ben er heel blij mee, het geeft mij de mogelijkheid om bij mijn talenten te blijven en dit geeft me plezier in het werk.


Je moet de huid niet verkopen voor de beer geschoten is, maar ik wil mensen wel meenemen in het enthousiasme en goede nieuws. We hebben de mogelijkheid gekregen een prachtig stuk grond te pachten in de gemeente Lochem. Het stuk bosgrond ligt pal achter een uitvaartcentrum en is ingesloten tussen twee weilanden. Dat is mooi, omdat in het ontwerp gebruik gemaakt wordt van de afwisseling van beslotenheid en meer open zicht.

De komende maanden zullen Joost en ik zoveel mogelijk eerst contact leggen met partijen in Lochem en omstreken om te zien of we op de juiste plek zijn neergestreken. Het lijkt er in ieder geval wel op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *